نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: کدو
موارد یافت شده: 24
1 - شناسایی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزائیک کدو در مزارع کدوئیان استا نهای خراسان رضوی و شمالی (چکیده)2 - شناسایی سرولوژیکی، مولکولی و فیلوژنتیکی ویروس موزائیک زرد کدو مسمایی در استان خراسان رضوی (چکیده)
3 - شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزائیک کدو (Squash mosaic virus) در استانهای خراسان رضوی و جنوبی (چکیده)
4 - بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی (چکیده)
5 - تاثیر تاریخ کاشت و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی کدو پوست کاغذی (چکیده)
6 - واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت (چکیده)
7 - بررسی کمیت و کیفیت تولید کدو پوستکاغذی (Cucurbita pepo L.) تحتتأثیر کشت گیاهان پوششی زمستانه خلر (Lathyrus sativus) و شبدر ایرانی (Trifolium resopinatum)، تلقیح با ریزوباکتریهای تحریککنندهی رشد گیاه و کاربرد کودهای آلی (چکیده)
8 - اثر کاربرد همزمان کودهای آلی و بیولوژیک بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی کدو پوستکاغذی(Cucurbita pepo L.) (چکیده)
9 - پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
10 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
11 - اثر گیاهان پوششی زمستانه خلر و شبدر ایرانی بر فعالیت باکتریهای تحریککنندهی رشد گیاه و میزان نیتروژن، ایسی و پیاچ خاک در کاربرد همزمان کودهای آلی در یک نظام اکولوژیک تولید کدو پوستکاغذی (Cucurbita pepo L.) (چکیده)
12 - جایگزینی نهادههای شیمیایی با کودهای آلی و بیولوژیک در شرایط استفاده از گیاهان پوششی خلر و شبدر ایرانی در کشت اکولوژیک کدو پوستکاغذی (Cucurbita pepo L.) (چکیده)
13 - بررسی اثر غلظت های مختلف دی اکسید کربن بر رشد و صفات فیزیومورفولوژیکدو گیاه زینتی(گل قاشقی و کالانکوئه) (چکیده)
14 - طراحی دستگاهی برای جدایش مکانیزه دانه کدو آجیلی (چکیده)
15 - اثر کاربرد همزمان انواع کودهای آلی و بیولوژیک بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی کدو پوستکاغذی(Cucurbita pepo L.) (چکیده)
16 - اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی کدو پوست کاغذی Cucurbita pepo (چکیده)
17 - پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی (چکیده)
18 - ارزیابی ویژگی های کیفی پاستیل میوه ای برپایه کدو حلوایی به روش ارزیابی حسی (چکیده)
19 - اثرات زمان کاربرد کود دامی و استفاده از انواع کود زیستی بر ویژگی های کمی و کیفی کدو پوست کاغذی (Cucurbita pepo) (چکیده)
20 - مطالعه برخی ویژگیهای رشدی و کیفی گیاه دارویی کدو تخمپوستکاغذیpepo L.) (Cucurbitaدر واکنش به کود دامی و استفاده از قیم (چکیده)
21 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
22 - شناسایی تعیین پراکنش و خالص سازی ویروس های موزاییک هندوانه تیپ 1 و 2 در مناطق عمده کشت کدو در استان خراسان (چکیده)
23 - بررسی ویروس موزاییک زرد کدو مسمایی در استان خراسان (چکیده)
24 - اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک کدو پوست کاغذی (چکیده)